Teatrul Dramatic ,,Ion D. Sîrbu"

Miercuri, 14 Martie 2018, de la ora 18.00. Pretul unui bilet este de 30 sau 20 de lei in functie de categoria aleasa. Spectacol recomandat persoanelor  peste 14 ani.

Diana Roșca, actriţă, woman stand-up comedian – a făcut show-uri în România, Europa dar şi în Sua: Washington, New York, Lexington şi este unul dintre stand-up comedianţii din România cu episod de 22 de minute pe televiziunea americană Central Comedy. Deşi piperate show-rile sale evită vulgaritatea. Diana îmbină feminismul cu arta flirtului, atrăgând astfel simpatia ambelor „tabere”. Diana zice: „E clar, barbaţii trebuie să te iubească! Daaaar…. decât să te iubească bărbaţii, mai bine să nu te urască femeile!”. Aceasta e reţeta care a promvat-o şi zice ea „singura reţetă pe care o ştiu. Aşa că, la mine, expresia „mai bine du-te la cratiţă” nu funcţionează”.

Diana Roşca îşi câştigă publicul doar prin spectacolele sale. Deşi a fost invitată de multe ori la “IUmor” şi “Românii au talent”, refuză participarea şi promovarea prin emisiunile concurs şi deasemenea postarea materialelor pe youtube, care pot fi montate pentru inflenţarea publicului. “Actoria m-a învăţat că adevărul se simte, trăieşte în sala de spectacol. Atât!”, zice Diana. Aşa că nu rataţi şansa de a o întâlni!