„GABLER. HEDDA GABLER” după Henrik Ibsen, regia Antonella Cornici, Sâmbătă, 2 Noiembrie 2019, ora 18.00

SÂMBĂTĂ, 2 NOIEMBRIE 2019, DE LA ORA 18.00 vă așteptăm la Spectacolul GABLER. HEDDA GABLER după Henrik Ibsen pentru a vedea unul dintre cele mai celebre personaje feminine ale lui Ibsen, pus în scenă într-o viziune de excepție a regizoarei ANTONELLA CORNICI.
HEDDA GABLER fiica unui general aristocrat de la sfârşitul secolului al XIX-lea. Tânăra soţie a unui universitar. Fosta iubită a unui istoric vizionar şi boem, rivalul soţului ei. Prietena interesată a femeii lui. Educaţia rigidă primită de la tatăl-general, prejudecăţile, conformismul, totul o blochează. Rămâne pasivă şi îi e imposibil să se rupă de trecut. În acelaşi timp o flacără periculos de aprinsă mocneşte sub aparenţa de răceala cinică. O femeie rea pentru că se teme să fie bună, înconjurată de oameni buni pentru că se tem să fie răi. O femeie care absoarbe toate viciile lumii din jur - laşitate, invidie, cinism - şi le duce până la ultimele lor consecinţe. Manipulatoare, vicleană, odioasă.
Prețul unui bilet este de 20 sau 25 de lei în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere 50%.Vă așteptăm!

Comments are closed.